Affischer och Flyers

 Har livet vänts upp och ner Du är inte ensam.png Fullt frisk men ändå så sjukt ledsen.jpg

Om du vill så skickar vi gärna affischer och flyers till dig. Skicka i så fall ett mejl till oss med dina kontaktuppgifter och tala om vilka du vill ha. Du kan också trycka ut materialet själv. Se länkarna nedan (Affischer i A4 storlek finns endast för egen utskrift):

Nära cancer flyer_2st-utskrift.pdf

Flyer A5_egen-utskrift_A4_v2.pdf

Nära cancer_affisch_A4_HR (002).pdf

Nära Cancer_affischer_A4_fullt-frisk.pdf

Nära cancer_affischer_A4_har-du-inte.pdf

Nära cancer_affischer_A3-fullt-frisk.pdf

Nära cancer_affisch_A3_HR2.pdf

Nära cancer_affischer_A3_har-du-inte.pdf

 

Om du mejlar oss kan vi också skicka våra mini flyers i visitkortsstorlek:

Mini flyer (2).jpg  mini flyer 2.jpg

 

Gratis tygkassar

Unga som står nära någon som har cancer finns överallt! Men alla unga som behöver stöd vet inte om att Nära Cancer finns. Genom att bära vår tygkasse sprider du vetskap om Nära Cancer, och unga närstående kan få att få reda på att stödet finns! Skicka ett mejl till oss så skickar vi en kasse till dig!

 

Nära Cancer-kassar.png

 

Gratis pennor

Genom att använda vår penna kommer du lättare ihåg att Nära Cancer finns som ett stöd till unga närstående. Pennan har tre funktioner. Det är en skärmpenna i kombination med svart kulspets med bra grepp. Överst på pennan sitter dessutom en liten gul överstryknnigspenna.

NC penna.jpg

Sprid vetskap om Nära Cancer via visiren

Sedan Covid-19 kom har sjukvårspersonal börjat använda visir. Hjälp till att sprida att Nära Cancer finns för unga som står nära någon som har cancer genom att sätta stickers på visiren. Skicka ett mejl till oss så skickar vi stickers till er!

Nära Cancer-sticker på visir.jpg

 

Gratis Pins

Ett annat sätt att sprida vetskap om Nära Cancer är genom våra pins. Skicka ett mejl till oss så skickar vi pins till dig.

pin.jpg

 

Sociala medier

Ett annat sätt att hjälpa till att sprida att Nära Cancer finns, är genom att följa, gilla och dela våra inlägg på Facebook och Instagram. Ju mer du gillar och delar, desto fler får se inläggen i sina flöden och fler får reda på att webbstödet finns. Tillsammans kan vi göra skillnad!

Sociala medier.jpg