Hoppa till huvudinnehållet

Pappa kommer dö

Inlägget har 3 svar

  1. M

    Hej fina ni alla som läser, 

    För 1 månad sedan fick vi besked om att pappa har cancer. Han har levercancer och det är många tumörer. Allt är svart. För några dagar sedan fick vi veta att han bara har Max 2-3 veckor kvar. Det var det värsta beskedet någonsin. Jag spydde rakt ut, trodde jag skulle dö. Min pappa är bara 57 år gammal och har sett framemot att en dag bli morfar osv. Hur överlever man? Det känns som mitt hjärta kommer stanna samma sekund som pappas. Min mamma och pappa firad 20 åring bröloppsdag om en vecka. Känns som jag aldrig någonsin kommer kunna känna lycka utan att känna skuld igen. 

    • Anmäl
    • Svara
      • Kärlek (2)
      • Ledsen (1)
  2. Maja

    Skickar styrkekramar till dig❤️❤️❤️

    • Anmäl
    • Svara
  3. Emmie

    Hej har just fått reda på att min mamma har bukspottkörtel cancer samt metastaser i levern.

    Känns som om någon sparkat undan fötterna på en.

    Tänker så på min pappa hur det ska bli för honom.

    Vi väntar på besked om vad läkarna kan göra för min mamma.

    Styrkekramar till dig ❤️❤️❤️

     

    • Anmäl
    • Svara
  4. Astrid

    Fina M! Så ledsen för din och din familjs skull! Förstår verkligen att det känns svart just nu. Måste vara en chock att det gått så otroligt fort för er, om det bara var en månad sedan ni fick det första cancerbeskedet. Min pappa har haft cancer sedan i mars och det tycker jag känns som en kort tid - har fortfarande svårt att greppa det ibland. Jag vet hur det känns när man tänker på det ens förälder kan komma att missa, som barnbarn till ex.

    Har också undrat hur man överlever sorgen. Tror något viktigt är att låta sig själv känna alla de känslor som kommer. Och även om det inte känns som du kommer klara av smärtan, så är jag säker på att du kommer det! När jag varit riktigt förtvivlat ledsen över min pappas situation, är det som att känslan får mig att tro att det alltid kommer kännas så fruktansvärt. Men känslor kommer och går, även riktigt tunga känslor! 

    Och det sista du skriver, att det känns som du inte kommer känna lycka utan att känna skuld, det är en del av sorgen. Det är vanligt att känna skuldkänslor när man sörjer, men även de känslorna kommer bli mindre intensiva allt eftersom. Så även om du har en jättesvår tid framför dig nu, så ska du veta att det kommer kännas lättare i framtiden <3

    STOR KRAM till dig M.

     

    • Anmäl
    • Svara

Nu visas 3 av 3 svar.

Redigera ditt svar på "Pappa kommer dö "