Hoppa till huvudinnehållet

Hatar att folk bryr sig..

Inlägget har 3 svar

 1. Anonym

  De har gått ungefär en vecka sen vi fick reda på att pappa, min hjälte och bästa vän har fått cancer. De är så otroligt jävla jobbigt och jag vet inte hur jag ska hantera det. När någon bryr sig blir jag bara ledsen och jag känner själv hur jag stöter bort alla, är de vanligt? Jag vill inte att någon ska bry sig, även om jag är tacksam över att de finns så många som stöttar oss och framförallt pappa..

  • Anmäl
  • Svara
  1. anonym

   Jag har varit i dina skor. Det gör ont och det är absolut inte lätt att se sin förälder bli så sjuk. Du får berätta för dina närstående att du helst inte vill att någon frågar dig nåtgot

   Jag hoppas det blir bättre med pappa snart <3>

   • Anmäl
   • Svara
  2. Anonym

   Tack! ❤️

   • Anmäl
   • Svara
  3. VADRÖRDETDIGHURJAGMÅ

   Åh vad skönt att läsa att nån mer än jag inte vill att folk ska bry sig!! Jag vill verkligen inte det, och så har jag nog varit sen jag föddes. Min son är likadan, han tar inte emot tröst när han gjort illa sig. Pappa var likadan, så det är nog ärftligt! Överallt läser jag att ALLA vill och uppskattar att man frågar och bryr sig om hur man har det... Nej INTE alla! Och att man inte skulle vilja tynga andra med sina problem..: Jag skiter i andra!! Har bara extremt stark integritet och anser inte att andra har nåt med mitt mående eller hur jag har det, att göra! Vill ha ytliga vänskaper och inte någon "Bara een jag kan praaata meed " . PRATA, vad FAN har det någonsin hjälpt någon?!? Jag vill inte prata!! Hjälp mig hellre med något praktiskt för att visa omtanke! Jag blir ÄCKLAD när någon är "såå orooolig " för mig. Finns ingen som helst anledning att oroa sig! Jag är stark och klarar allting själv. Det är patetiskt hur beroende alla är av andras bekräftelse! Jag behöver inte det, jag har ju mig själv och det räcker! Sluta vara så himla kåta och fixerade av mig ; jag är inte intresserad! ;) Töntar! De behöver mig, men intalar sig att det är JAG som behöver dem!!

   • Anmäl
   • Svara

Nu visas 3 av 3 svar.

Svara på "Hatar att folk bryr sig.. "