Hoppa till huvudinnehållet

Vet inte vart jag ska vägen riktigt..

Inlägget har 1 svar

 1. Anonym

  Min mor har haft cancer i många år, först var det i tarmarna så det vart stomi operation,sen har de spridit sig vidare till bäckenbenet sista åren, nu har tumören växt och spridit sig. Och nu har vi fått beskedet att hon inte har så lång tid kvar. Beskedet kom inte som en chock men jag vet inte riktigt vart ja ska ta vägen? Varför just min mamma?! Varför varför varför frågar jag mig dag och natt... Jag är skit rädd för att förlora henne som jag redan vet nu att jag och pappa kommer göra. Tankarna snurrar hela tiden, Visst jag är 20år men visst fan får man gråta för det, Jag är uppväxt med att man inte ska gråta som kille, man skall visa att man är stark. Jag är stark men inte tillräckligt i denna situation. Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen,

  • Anmäl
  • Svara
 2. Daniela

  Hej Anonym!

  Den situationenjag lever i påminner väldigt mycket om din, därför tänker jag ge dig några tips som jag själv brukar tänka på när jag mår som sämst.

  Du har fått 20 år med din mamma, jag VET och förstår att 20 år är alldeles för kort tid! Men 20 år är iaf något. De 20 åren ni delar tillsammans är inte heller bara år, utan ni bär på så många fina minnen! Det kan vara allt ifrån de gångerna när du satt i hennes knä när du var liten till första gången ni gick på Gröna Lund (som exempel). Vilket är minnen och upplevelser, som du ska vara tacksam för! Att det var just du som fick henne som mamma och som fick dela allt fint med henne.

  Hon är även inte "borta" än, ta vara på den sista tiden och bara njut av hennes närvaro.

  Sedan förbered dig på det värsta, men försök inte tänka på det (jätte svårt jag vet). men hur mycket du än tänker på det... Kommer det dessvärre inte göra din mamma frisk eller göra henne lyckligare.

  Och snälla du GRÅT! Killar gråter, så spelar ålder/kön ingen roll, vi är skapade för att visa känslor för att kunna kommunicera. Att du gråter är inget tecken på att du är svag, det bevisar endast att du har varit stark för länge.

  Du klarar det <3>

  • Anmäl
  • Svara

Nu visas 1 av 1 svar.

Svara på "Vet inte vart jag ska vägen riktigt.."