2004 - april  

"När vi var 9 och 7 år blev vår mamma sjuk i bröstcancer för första gången. Det är lite svårt att komma ihåg detaljerna. Vi minns när våra föräldrar berättade om det och när vi var med på mammas första cellgiftsbehandling. Att håret försvann, operationen och strålbehandlingen, och hur mamma mådde dåligt av cellgifterna. 

 

 

2007 - september 

Andra gången mamma blev sjuk var vi 12 och 10. Cancern i bröstet kom tillbaka och det blev ännu en omgång med cellgifter. Det blev också ännu en operation, där dom nu tog bort hela bröstet. Eftersom vi varit med om det en gång tidigare visste vi vad som väntade, vilket på vissa sätt gjorde det jobbigare. 

 

 

2017 - november 

Eftersom cancern spred sig och även fanns i mammas rygg, där det inte gick att operera bort, fortsatte hon gå på bromsmediciner i 10 år. Under den tiden mådde hon bra, och livet återgick ännu en gång till det normala. I november 2017 blev mamma helt friskförklarad.  

Cancern har, även om den var otroligt jobbig, gjort oss starkare tillsammans. Och vi är så tacksamma att mamma finns kvar hos oss! "