Hoppa till huvudinnehållet

Uppfylla någons dröm

Inlägget har 1 svar

  1. Lina99C

    Hej! Min pappas fästmö är döende i cancer. Hon blev i tisdags opererad och det gick bra. Dagarna efter operationen va dock inte lika bra då hon blev utsatt för vanvård och övergrepp i 5 dygn. Hon är egentligen för sjuk för att komma hem men hon är helt sönder mentalt och fysiskt efter det som hänt. 

    Hon har kämpat med cancer i ca 2-3 år nu. I augusti såg dem inget men vid jul va den tillbaka och hade vuxit väldigt fort, därav operationen i tisdags och jag är jätterädd för att hon kommer vilja ge upp nu efter det som hände på sjukhuset sist.

    Vi vet att hon kommer dö i cancer. Det läkarna kan göra är att operera det som går och behandla med starka cellgifter. 

    Hennes liv har varit väldigt tufft och det gör så otroligt ont att behöva gå igenom det här med... Att känna sig vacker är väldigt viktigt för henne och att se henne förlora sitt hår och nu har stomi har krossat hennes självkänsla. 

    Men i allt det hemska vill jag försöka uppfylla hennes dröm om att få gifta sig och få det bröllop både min pappa och hon önskar. Funderar på att starta en insamling men vet inte hur jag ska gå till väga.

    Ingen har någonsin kämpat så mycket för min familj som hon och jag älskar henne som min egen mamma. Hon är 35år och lämnar efter son efter sig som vi älskar som våran egen och han kommer alltid vara en del av våran familj.

    Är det någon som kan hjälpa mig med hur jag ska göra?

    • Anmäl
    • Svara
      • Kärlek (2)
  2. Kristin

    Hej Lina!

    Jag känner igen mig i det du skriver! Min mamma är döende i cancer och jag har sedan ett halvår tillbaka tänkt på att uppfylla en av hennes drömmar. Min mamma har länge velat besöka sin pappas föräldrahem, så jag tog kontakt med den nuvarande ägaren och förra helgen var vi och besökte min morfars föräldrahem. Mamma blev väldigt glad och jag känner mig glad över att ha kunnat gett henne den möjligheten.

    Jag tycker absolut du ska försöka uppfylla drömmen som din anhöriga har! 

    Du skriver att du har funderat på att starta en insamling, det tycker jag låter bra! Ett bröllop kostar en del, men jag tror också det kan vara viktigt att fundera på vad det allra viktigaste är med bröllopet. På så sätt kanske det inte behöver kosta så mycket ändå.

    Jag har aldrig tidigare skapat en insamling, men jag tänker att ett sätt är att berätta om din idé till andra anhöriga, vänner, släkt, kollegor osv. Och fråga dem om hjälp! Kanske de vill bidra med en slant eller hjälpa till på annat sätt?

    Om det inte finns så många i er närhet du kan vända dig till kanske du kan kontakta någon som du vet har gjort en insamling via exempelvis sociala medier genom att berätta om sin historia i ett inlägg. Den personen skulle kanske kunna hjälpa dig att göra en insamling på sociala medier isf. 

    Jag tror att många vill hjälpa till på ett eller annat vis om de får höra er historia och din fantastiska idé!

    Hoppas att du lyckas uppfylla hennes dröm!

    / Kristin

    • Anmäl
    • Svara
      • Kärlek (1)

Nu visas 1 av 1 svar.

Svara på "Uppfylla någons dröm"