Hoppa till huvudinnehållet

Sov gott älskade pappa

Inlägget har 2 svar

  1. Zophia89

    Älskade vackra fina pappa, jag vet inte vart jag ska börja eller sluta.

    De gör ont i hela kroppen och jag saknar dig så otroligt. Dina ljusblå ögon och varma skratt, dina stora klumpiga fingrar och ditt mjuka hår.

    Du försvann alldeles för tidigt. Jag var inte redo jag vela inte förlora dig nu, 27 år och jag ska leva resten av mitt liv utan dig. Hur ska jag funka? Vem ska jag pratat med varje dag, skratta med? Vem ska vara världens bästa morfar? Vem ska mina barn kunna ringa när de vill höra din röst?

    De är min man som får plocka upp mina spillror. Jag kommer aldrig bli hel, jag kommer alltid att sakna dig. Jag älskar dig så fruktansvärt och paniken växer som en boll i min hals.

    Varför just du pappa? Denna fight vann cancern och jag är så otroligt ledsen för att du behövde lida så.

    Pappa Du fattas mig varje dag!

    Jag älskar dig

    Din dotter Sofia.

    • Anmäl
    • Svara
  2. Minna

    ❤❤❤

    • Anmäl
    • Svara
  3. Zophia89

    Jag saknar dig varje dag, drömmer om dig nästan varje natt, jag saknar ditt skratt, ditt leende och din humor jag skakar att ringa dig, bara få prata med dig eller bara få ge dig en kram. Vi satt ihop i 28 år, smsade varje dag och pratade minst 2 gg om dagen. Nu får jag aldrig göra dog igen.

    Varför just dig Pappa? Jag älskar dig o är så otroligt ledsen att du inte finns kvar hos mig. Jag skulle göra allt för att få tillbaka dig. Världens bästa pappa. Jag önskar du vore hör hos mig. Vi ses! :')

    • Anmäl
    • Svara

Nu visas 2 av 2 svar.

Svara på "Sov gott älskade pappa"