Hoppa till huvudinnehållet

Såhär 10 år senare

Inlägget har 2 svar

 1. F

  Jag förlorade min mamma för snart 10 år sedan i cancer, jag var då knappt 11 år gammal. Självklart har det varit en känslomässig bergochdalbana ända sen dess men av någon anledning har jag de senaste veckorna känt en starkare saknad och sorg än någonsin tidigare. Jag vet inte varför alla dessa känslor visar sig såpass starkt från ingen stans nu 10 år senare. 

  Det har inte gått en dag utan att jag tänkt på henne. Varje gång jag ser någonting daterat så tänker jag automatiskt om det var innan eller efter hennes död, som om det vore år noll för min tideräkning. Har aldrig berättat detta för någon eller pratat om det med någon. Så om det är någon som känner igen sig i det jag berättar så skulle jag mer än gärna vilja höra om era erfarenheter.

  • Anmäl
  • Svara
   • Kärlek (1)
  1. Nelly

   Jag känner igen mig precis i det du skriver!! Min mamma dog för 7 år sen och jag tycker att det har gått ganska bra. Men nu är jag mycket mer ledsen. Saknar henne jättemycket! Jag har precis flyttat hemifrån och skulle så gärna vilja ha endel vuxenråd av henne nu. Många tankar dyker upp om att det och det skulle jag vilja fråga mamma om och så blir jag så ledsen när det inte går. Jag har inte berättat för någon om att jag tänker så här. Det känns som att ingen förstår varför jag skulle vara så ledsen när det gått så lång tid! Jag blev glad att se i ditt inlägg att fler känner som jag. Jag känner också igen det där med tiden före och efter att hon dog. Det kommer nog alltid vara så. Styrkekram till dig❤️

   • Anmäl
   • Svara
    • Tummen upp (1)
    • Kärlek (1)
   1. F(abian)

    Hej Nelly!

    Tack för ditt svar, det hjälper otroligt mycket att veta att andra går igenom liknande saker, fastän det så klart är tragiskt. Jag har faktiskt också precis flyttat hemifrån, känns som att det är mycket i samband med det denna ångest har kommit. Jag vill ju uppleva allt detta med min mamma, och det gör mig ledsen att hon inte känner personen jag är idag, man har ju inte samma relation med en 11åring som en 20åring. Har också börjat få tankar om att min pappa också ska dö i förtid, får du också sånna tankar? 

    Pecis som du har jag inte pratat med någon om det, varken familj eller vänner, det är bara för jobbigt. 

    Tack för ditt svar återigen och massa styrkekramar tillbaka! <3

    • Anmäl
    • Svara

Nu visas 2 av 2 svar.

Svara på "Såhär 10 år senare"