Hoppa till huvudinnehållet

jag är rädd

Inlägget har 2 svar

  1. Anonym

    Hej! Min mamma har obotlig cancer och jag är rädd av tanken av att jag någon gång kommer att förlora henne.

    Hon har en hjärntumör som dom har opererat bort delar av men det går inte att ta bort allt för då kan det ta skada för mycket.

    Hon låg inne på sjukhus förra hösten men nu går hon på cellgifter och tumören blir inte mindre men den växer inte heller.

    Allt är nästan som vanligt igen, eftersom hon har kommit tillbaka till sitt jobb osv.

    Jag är bara rädd för att jag vet att någon gång kommer hon dö i cancern och jag har ingen aning om när, handlar det om månader eller år?

    En förvirrad 15 åring som inte skulle klara sig utan sin mamma.

    • Anmäl
    • Svara
  2. Anonym

    Modigt av dig att skriva ner dina tankar och dela dem med andra. Det är viktigt att sätta ord på sina känslor. Även du har rätt av få veta fakta från sjukvården om din mamma. Kan ni prata om det? Ställ sedan frågorna till sjukvården och lev livet utifrån de svar ni får

    • Anmäl
    • Svara
  3. Josefin

    Jag är 17, snart 18 och har en mamma i cancer som också är obotlig. Fick veta idag att det spridit sig till en ryggkota från lymfkörtlarna, jag är rädd precis som du. Att man inte vet hur framtiden ser ut och om det handlar om 10 år,3 år eller 11 månader innan cancern vinner. Jag vill tro att Gud kommer rädda min mamma, men jag är så ledsen just nu att jag knappt vågar hoppas. Det här är en sån vidrig situation som jag önskar att varken du,jag eller nån annan behövde uppleva. Livet ska inte vara så här..

    • Anmäl
    • Svara

Nu visas 2 av 2 svar.

Svara på "jag är rädd"