Hoppa till huvudinnehållet

Inte bara cancer utan allt annat krångel också

Inlägget har 1 svar

 1. ewi

  Min mamma fick veta efter midsommar att hon hade bröstcancer i ena bröstet. Det är tidigt upptäckt via mammografin och bra prognos men såklart ändå tufft att få beskedet.

  Hon skulle ha opererats i måndags, dom sprutade in radium, for till förberedelse av operationen, hon tvättades, satte in nån infart osv. Och då reagerar dom på hennes blodtryck som dom tycker är för högt. Läkare diskuterar, ger blodtryckssänkande och väntar i hopp om att det ska sänka nog mycket men ställer sen in.

  Vi var och kollade hennes blodtryck i torsdags. Då sa dom att det var högt men gav ändå ok. Mamma visste att det var högt redan innan, de hade dom sett vid 50-årskontrollen men vc hade dissat att göra något åt det, vilket även läkarna nu tyckte var märkligt.

  Nu äter hon blodtrycksmedicin i hopp om att kunna opereras på måndag till veckan, besked fås efter undersökning på fredag. Hon själv vågar inte hoppas så mkt för att hon inte vill krascha om det inte blir, vilket jag förstår, men oroar mig för hur hon mår psykiskt, stackarn. 

  Men ja, tillbaka till att det inte är lätt, när dom skulle ha några bilder i måndags var dom tydligen tvungna att ta 3! St. I torsdags när de tog blodtryck behövdes det göras 3 ggr med olika apparater för att få ett som stämde, och när de senare skulle ta blodprov fick de sticka henne 5 ggr. Så allt som kan krångla verkar göra det!! 

  Men det jobbigaste nu är såklart att hon inte är opererad än, det är jobbigt att leva i ovisshet om när, samtidigt som hon går runt med cancer, håller tummarna att det sker snart. 

  • Anmäl
  • Svara
   • Kärlek (2)
 2. Tilda

  Jag håller tummarna för att de snart ska kunna operera din mamma❣️✊🏼✊🏼

  • Anmäl
  • Svara

Nu visas 1 av 1 svar.

Svara på "Inte bara cancer utan allt annat krångel också "