Hoppa till huvudinnehållet

Ingen förtjänar detta

Inlägget har 1 svar

 1. Josefin

  Hej! Fick för 3 veckor sen reda på att min mammas levercancer inte längre går att behandla. Väntar på svar från röntgen för att få reda på mer om hur långt tid hon har kvar.. I bästa fall 1,5 år men jag befarar det värsta och att det bara handlar om några månader. Jag märker ju att hon successivt mår sämre.. Det gör så fruktansvärt ont att se hur dåligt hon mår. Veta att det kommer bli värre och att varken jag eller någon kan göra något för att göra det bättre. 

  Hon är min bästa vän i vått och torrt. Jag kan inte ens tänka på dagen då hon inte finns längre. Alla saker som hon inte kommer uppleva med mig. Exempelvis så har jag alltid sett henne som en underbar mormor och nu kommer hon inte få uppleva det.. Jag går i tusen bitar. För mig själv, för min familj, för min mamma och för alla andra som går igenom liknande saker! En miljon bitar flyger åt alla håll.. 

  När jag var jätteledsen en dag så sa jag till min mamma att det var så orättvist att hon skulle gå igenom detta och att hon inte är värd det. Hon tittade då på mig och sa att ingen förtjänar detta men det händer fina människor hela tiden. Hennes ord var så sanna och kloka.. INGEN förtjänar det. INGEN är värd det. F*** cancer och all styrka till er alla oavsett vad ni går igenom! 

  • Anmäl
  • Svara
   • Kärlek (1)
   • Ledsen (1)
  1. Anna

   Hej! Jag har gått igenom exakt samma sak som dig. Min mamma hade också levercancer som inte gick att bota och det har nu gått några år sedan hon tog sitt sista andetag. Jag vill bara skicka dig den största styrkekramen och säga att dagen då hon inte längre finns så tänk på mig att jag finns här, jag har upplevt samma som dig men lever idag ett par år senare ett normalt liv och har hittat andra sätt att vara glad på igen. Det blir lättare, även om det alltid kommer vara en del av ditt liv, och en stor sorg så kommer du att klara det. Kram

   • Anmäl
   • Svara

Nu visas 1 av 1 svar.

Svara på "Ingen förtjänar detta"