Hoppa till huvudinnehållet

Ska jag resa

Inlägget har 2 svar

 1. M

  Igår gick vi veta att mamma har bröstcancer. Hon ska få opereras nästa vecka och sen få cellgift. Mitt problem är att jag ska till Spanien. Har jobbat flera månader för detta. Men jag vill inte lämna mamma. Hur dålig blir man av operation och cellgift? Hur skulle ni göra? Har inte frågat mamma hon säger nog att jag ska åka men jag vet inte. Hon har bara mig och sin syster. Vad skulle ni göra?

  • Anmäl
  • Svara
 2. loppan

  Hej M!

  Hände mig för tre år sen. Jag kände som du tror jag men jag åkte och vat borta tre veckor. Mamma o jag messade mycket men inte varje dag. Alla möjliga ställde upp för mamma som arbetskamrater o grannar. Hon lärde faktiskt känna de bättre. Jag tror det viktigaste att inte ha dåligt samvete men deg är inte alltid så lätt. Kram!

  • Anmäl
  • Svara
 3. Sanna

  Hej m! Ska du vara borta en längre tid tycker jag att du ska stanna hemma och stötta din mamma. Min pappa gick bort i cancer idag och har var iof väldigt sjuk, men jag fanns hos honom varje dag på sjukhuset. Det dåliga samvetet kommer nog finnas där i vilket fall, hur mycket du än gör för din mamma. Jag kan bara säga att ta tillvara på all tid även om hon garanterat kommer klara sig. Hoppet är det sista som lämnar oss. Men man kan aldrig vara säker på att behandlingen tar. Och för din egen skull skulle jag nog finnas tillhands. Cellgifter är inte att leka med även om alla reagerar olika. Med detta sagt hoppas jag du gör rätt val och att din mamma kommer klara detta galant. All styrka till er! Kram

  • Anmäl
  • Svara

Nu visas 2 av 2 svar.

Svara på "Ska jag resa"