Hoppa till huvudinnehållet

Så trött på att vara arg och ledsen

Inlägget har 1 svar

 1. Ior

  I år är det fem år sen vi fick den hemska cancern in i vår familjs liv. Min lillasyster (då 8 år) blev drabbad och inget har varit sig likt sen dess.

  Kan någon känna igen sig i att när sjukdomen kommer in i livet så är det som att man pausar sitt liv. Man tänker att man tar itu med detta nu och sen trycker vi play igen när det är över och allt blir som vanligt igen... Någon som känner igen sig?

  Jag kan bli så arg när jag tänker på detta, och att jag själv var så naiv och tänkte att det skulle gå så lätt... Vårat liv kommer ALDRIG att gå tillbaka som det var innan sjukdomen. Som det ser ut nu blir det ju aldrig ett slut på detta och jag känner en så stor sorg för vår familjs skull att vi på något sätt fortfarande lever i paus perioden och bara väntar på att få leva igen.

  Jag är trött på att vara arg och ledsen. Jag har aldrig gråtit så mycket som under dessa fem år, och det är som att sorgen bara finns närmare och närmare till hands ju tröttare man blir på att försöka vara positiv.

  Jag beundrar ALLA er därute som kämpar!!

  • Anmäl
  • Svara
 2. Tragiken

  Jag känner igen mig när min mamma blev sjuk.....Jag var inte likadan under hela perioden. Alltid gick jag runt och oroade mig. Hon somnade nu in för en vecka sedan och tyvärr känns det så hemskt så man någonsin kan tänka sig, men jag slipper oroa mig för hur hon mår varje dag...Försök kämpa på din syster ska bara klara detta

  • Anmäl
  • Svara

Nu visas 1 av 1 svar.

Svara på "Så trött på att vara arg och ledsen"