Hoppa till huvudinnehållet

Min mamma fick bröstcancer o sen...

Inlägget har 2 svar

 1. michaela 2014-01-18

  Min mamma fick bröstcancer 2010 och fick då operera bort sitt ena bröst. Men sen kände hon en till knöl och opererade bort de andra bröstet, men den knölen var godartad. Men i Oktober / November 2013 fick hon reda på att hon hade spridningar till 2 kotor i ryggen. Hon går och får ta sprutor 1 gång var tredje-vecka. Jag är jätte rädd, och undrar vad som kommer hända och allting. Och sen vill jag inte visa min mamma hur ledsen jag är för då kanske det bara blir värre.

  Någon som har förslag ? :(

  FUCK CANCER!!

  • Anmäl
  • Svara
 2. Klara

  Min mamma är också sjuk och jag är också rädd för vad som kommer hända! Men jag tror att det ändå är bra att visa din mamma att du är ledsen att hon är sjuk. Det blir inte värre av det. Jag och min mamma brukar ibland gråta tillsammans över att hon är sjuk, känns bättre sen. Kram till dig från mig

  • Anmäl
  • Svara
 3. Lotta

  Min mamma dog för 5 månader sen efter att ha varit sjuk i 5 år. Började som bröstcancer men spred sig sedan till hela kroppen, skelettet, nacken, bukspottskörteln, levern och till sist bakom hennes ena öga.

  Mitt råd till er är att prata öppet om det och våga visa era känslor. Säg ofta hur mkt ni älskar henne och få henne att känna att ni finns där för henne! Följ gärna med henne på behandling eller till läkare så hon inte är själv i det. Och ta hand om varandra! För det är inte lätt!

  • Anmäl
  • Svara

Nu visas 2 av 2 svar.

Svara på "Min mamma fick bröstcancer o sen..."