Hoppa till huvudinnehållet

Min fkickvän gick bort med cancer

Inlägget har 2 svar

  1. Jeppe

    Tredje november 2014 kl 19:10 på kvällen gick min flickvän bort i cancer :( och den cancern satt i magen :( och läkarna på vårdcentralen sa att tarmana arbetade och så sa dom i ett år :( så alla mina vänner typ skiter i mig :/ ända som bryr sig är mina nära vänner och familjen som jag har :)

    Och nu kommer det tråkiga. Självmord tankar kommer och går :( hade dom tankarna senat igår kväll :/ men som dur var så hade jag en kompis som var inne på facebook så man kunde skriva med henne :) ♥ och hon bryr sig om mig :) om jag mår dåligt så mår hon ochså dåligt

    • Anmäl
    • Svara
  2. Nära Cancer admin.

    Hej Jeppe!

    När man förlorat någon nära så drabbas man av sorg, vilket är en naturlig följd på en så stor förlust. Du skriver att du ibland funderar på att ta ditt eget liv, vilket ibland förekommer då man drabbats av sorg. Men det är oerhört viktigt att man inte gör något av de tankarna och gör sig själv illa. Det finns hjälp att få! Dels kan du läsa här på Nära Cancer och Hopp och sorg (se uppe i menyn i den svarta listen). Vi rekommenderar dig att lyssna på Olof Wretling i Radio Pysknappen. Du kan också vända dig till www.mind.se/sjalvmordsupplysningen . De har en chatt som är öppen tisdagar och torsdagar 19-22 hela sommaren. Du får gärna kontakta oss på kontakt@naracancer.se så kan vi också hjälpa dig att få kontakt med en kurator där du bor.

    Sköt om dig! Mvh Nära Cancer

    • Anmäl
    • Svara
  3. Louise

    beklagar sorgen inget roligt

    • Anmäl
    • Svara

Nu visas 2 av 2 svar.

Svara på "Min fkickvän gick bort med cancer"