Hoppa till huvudinnehållet

Min bror är döende

Inlägget har 1 svar

 1. Lena

  Min bror fick tjocktarmscancer i oktober 2015 o nu vid senaste kontrollen har det spridit sig till levern , lungorna och bukhinnan. Hans gener tar inte emot någon behandling han fick cellgiftsbehsndling i omgångar men hans gener stöter bort de .

  Jag är hanså yngsta syster o älskar honom överallt annat vi har fått bra.kontakt när våran far dog 2010 .

  O nu finns ingen hjälp att få för min bror, bara döden att vänta på.

  Jag gråter o gråter villa inte förlora honom , men har insett att han blir inte friskare , jag måste släppa taget men så svårt. Känner mig deprimerad av sorg för att förlora honom. Hur hanterar man sånt här ..

  • Anmäl
  • Svara
  1. M

   Det är en så vidrig sjukdom. Min pappa kämpar i detta nu, sista dagarna, ev veckor i sitt liv. Tjocktarmscancer spridd till lever och lungor. Hur är din brors tillstånd just nu? Spendera så mycket tid du bara kan med honom. Prata om annat men vill han själv prata om sjukdomen, låt honom. Annars fokusera på det mer positiva, även om det är svårt. Ville bara skriva till dig, du är inte ensam även fast det känns så. Man vill ju vara stark som anhörig, stötta den som är sjuk. Jag kan t ex inte förstå att pappa inte kommer att finnas snart. Det är så sjukt? Hursomhelst, skickar styrkekramar! Försök ta vara på tiden som är kvar.

   • Anmäl
   • Svara

Nu visas 1 av 1 svar.

Svara på "Min bror är döende "