Hoppa till huvudinnehållet

Mamma har fått cancer

Inlägget har 1 svar

  1. Ems

    Helvetet har dragit igång, min mamma har fått cancer. Hon skall in på cellgifter varannan vecka fr.o.m. Kommande tisdag. Går att bota enligt läkaren men stor risk att det kommer tillbaka.

    Mamma har panik över att hon skall tappa håret, jag säger att hon är fin ändå. Imorgon skall vi kolla peruk och någon annan typ av huvudbonad, jag tycker hon skall skaffa sjal- men hon vägrar eftersom hon i te vill att folk ska glo på henne eftersom man då kommer att förstå att hon har cancer.

    Vet inte vad jag ska ta mig till, är så ledsen över att min mamma är ledsen och sjuk :(

    • Anmäl
    • Svara
  2. Jey

    Hej Ems. Förstår vad du går igenom, min mamma har också cancer :( Allt känns säkert svart nu men båda du och din mamma kommer att vänja er vid er nya tillvaro med cancer, och även om inget blir som förut så blir det ändå ok på något vis. Försök ta en dag i taget och distrahera dig med något för att slippa tankarna. Krama din mamma massor och gör saker som hon tycker om eller bara var där för henne. Det är jättebra att läkarna kan bota henne, och även om det skulle komma tillbaka finns det en massa behandlingar. Min mamma har haft cancer i 10 år och mår bra även om hon måste ta mediciner.

    • Anmäl
    • Svara

Nu visas 1 av 1 svar.

Svara på "Mamma har fått cancer"