Hoppa till huvudinnehållet

Mamma har cancer

Inlägget har 1 svar

  1. Kornelia

    Min mamma fick reda på att hon hade en tumör i tarmen oktober och operarades nu den 9:onde och är kvar på sjukhuset. Kommer förhoppningsvis hem i veckan.

    Hon mår hyfsat bra men mår illa mycket och äter knappt. Nu bor jag hemma med min pappa och syster som jag inte kommer så bra överrens med. Känns som jag borde vara glad över att allt gått så bra men jag orkar inte mer. Allt jag vill är att min mamma ska komma hem och bara frisk. Hon har alltid varit den starka när jag mätt dåligt men nu måste jag vara stark inför henne men allt jag vill är att gråta. Har alltid gråten i halsen och klarar inte av det mer. Ni som gått igenom detta eller går igenom detta. Hur gör ni för att ta er igenom utan att totalt bryta ihop?

    • Anmäl
    • Svara
  2. Matilda

    Hej Kornelia!

    Min mamma fick lungcancer för 9 månader sedan och gick bort för en månad sedan. Det är förjävligt! Och det är naturligt att gråta. Hindra inte dig själv. Jag vet att ingen förstår och det är verkligen tufft men man måste få gråta och visa sina känslor utåt. Var inte rädd för att göra det.

    Jag är en sådan person som har svårt för att gråta så jag hade velat känna som dig. Men prata med någon/några som du litar på och känner att du vill prata med och gråt ut hos dom om du nu inte vill gråta när som helst. Sen får man helt enkelt bara andas och följa strömmen. Det finns inget annat du kan göra än att låta dina känslor komma ut. Tyvärr men det är nog det ända du kan göra. Men känner du att du skulle vilja prata mer med mig så hör av dig.

    • Anmäl
    • Svara

Nu visas 1 av 1 svar.

Svara på "Mamma har cancer"