Hoppa till huvudinnehållet

LÖGNER!!!

Inlägget har 1 svar

  1. stökiga sonen

    hej jag är en kille på 17 år och jag HATAR när folk säger att dom förstår eller att allt kommer bli bra. för din mamma har en obotlig cancer så är det svårt att tro att allt kommer bli bra eller om du vet att den andra personen inte har nån nära vän eller nått annat och säger: att hon/han förstår hur man känner att dom FÖRSTÅR!!! att dom som inte har nån nära med cancer ens VÅGAR säga det... pfft det är det värsta...

    därför har jag själv valt att inte berätta för nån hur illa jag egentligen mår. om ni undrar "vrf gör han inte det? vilken idiot!" så jaa jag kanske är en idiot men jag vet att jag inte kan lita på nån för jag vill inte ha deras "med känsla"

    • Anmäl
    • Svara
  2. Marielle

    Hej stökiga sonen!

    Håller med dig helt och fullt att INGEN som inte har varit med om det kan säga att de förstår vad vi går igenom!!! De tror att de vet men egentligen har de ingen aning!! Men jag tycker ändå att det är skönt att få prata om det. Vissa kompisar har jag valt bort eftersom de låssas förstå och sen märker man att de inte tagit in ett skit vad man sagt och hur man har det. Men andra VILL faktiskt förstå även om det är svårt. Jag går hos en kurator också. Det tycker jag känns bra. Skönt att bara få lasta ur sig ibland. Kram till dig från en som faktiskt vet.

    • Anmäl
    • Svara

Nu visas 1 av 1 svar.

Svara på "LÖGNER!!!"