Hoppa till huvudinnehållet

Jag saknar det gamla livet!...

Inlägget har 2 svar

 1. Felicia

  För tre år sen fick vi reda på att min mammas cancer inte gick att bota. Hon hade då varit sjuk i omgångar under flera år. Det började med bröstcancer. När vi trodde att hon var frisk fick hon cancer i samma bröst igen o fick behandlingar igen. För tre år sen hade cancern spridit sig till skelettet och lungorna. Tre månader senare dog hon.

  Vi var en familj som höll ihop. Efter att hon dog är alla mer splittrade, lever sina egna liv. Jag saknar mamma jättemycket! Jag saknar oxå närheten till min pappa och brorsa. Det värsta är att jag inte tror att det någonsin kommer kunna bli helt bra mellan mig och pappa. Han har nämligen träffat en ny. Jag kan inte med att se honom gulla med henne!!! Jag nästan spyr! Vill bara att allt ska va som förut! Någon som känner igen sig??

  • Anmäl
  • Svara
  1. Tessie87

   Jag kan känna igen mig på ett sätt!

   Dock är det inte min mamma som fick cancer det var jag, kan känna igen mig att det INTE blev som innan diagnosen, plus att jag överlevde min cancer.

   kanske långt vad du menade men jag kan känna igen mig i din berättelse

   Jag är i dag 26 år och det har snart gått ett år sedan diagnosen och operationen

   • Anmäl
   • Svara
  2. c

   Tessie87 hur är det idag? Blev ditt liv som vanligt? Hamnade du i en kris och kom ur den? Tror min sambo är i din sits just nu.

   • Anmäl
   • Svara

Nu visas 2 av 2 svar.

Svara på "Jag saknar det gamla livet!..."