Hoppa till huvudinnehållet

Hur länge kan man gå med oupptäckt cancer???

Inlägget har 0 svar

  1. Gojtan

    Hej!

    Jag har haft problem med min blåsa i ungefär 5 år nu. Jag gjorde två behandlingar med bla uroskopi i två omgångar för fyra respektive två år sen och blödde nästan konstant i tre år. Man trodde det var stress som utlöste blödningarna och uritrit som gav alla andra symptom. (Konstant kissenödig, läcker speciellt under natten och en nypande känsla när inte hela blåsan är tömd)

    Nu har jag inte kunnat sova pga smärtor och var på vårdcentralen igår. Man tog en massa prover och gjorde en gynundersökning. Man upptäckte att jag har ökad mängd leikocyter och lite förstorad livmoder. De tillkallade en extra läkare och sjuksköterskor kom och jag har nu en remiss direkt till Gyn på sjukhuset och de har sagt att jag ska få förtur. Samtidigt så säger de att jag inte ska vara orolig men jag har nog något i livmodern. Inte vara orolig!!?

    Min mamma dog i hormonell bröstcancer för några år sen och jag har en 5-årig son! (De värsta symptomen började efter förlossningen).

    Jag har knappt kunnat sova i natt! Jätte orolig för att jag har cancer och att min son ska förlora sin mamma!!!

    Samtidigt så blöder jag ju mindre idag än för två år sen även om trängningar och läckage har ökat. Jag har tydligen riktigt bra muskulatur "där nere" så knipövningar gör ingen skillnad, sa de.

    Kan man ha livmodercancer i så många år där blödningarna avtar???! De gjorde en biopsi för ungefär 3 år sen som var helt fri från några cancerceller och för ett år sen gjorde jag en vanlig cellprovsundersökning som inte heller visade något. Vad händer med mig!!!? De sa att livmodern buktade ner i slidan så den liksom hängde ner och när de samtidigt kände på magen så kunde de känna att livmodern var förstorad, sa de.

    Tror 17 att man blir orolig och rädd när man har en liten kille på 5 år!!!

    Snälla jag blir tokig snart! Vad kan detta vara??? Kan man ha oupptäckt cancer i 5 år??

    • Anmäl
    • Svara

Nu visas 0 av 0 svar.

Svara på "Hur länge kan man gå med oupptäckt cancer???"