Back to top

Styvpappa med hjärntumörer.

Anonym

2019-06-21 17:06:17

Det känns så overkligt. Även om han varit sjuk i ett år känns det som att tiden gått alldeles för snabbt. Från att vara nästan frisk till att bli immun mot medicinen och få mer tumörer. Nu kan han dö när som helst. Jag vet inte vad jag ska säga till honom då han inte är en känslosam person. Ibland känns det inte ens som att han vill att jag ska hälsa på honom i sjukhuset. Om man inte börjar prata med honom så är han bara tyst. Jag skulle vilja krama honom och säga att jag kommer sakna honom men jag vågar inte. Jag vet inte hur jag ska bete mig men jag vet att jag har en tendens till att isolera mig. Jag orkar inte med midsommar lunch och middag, det är som en klump i magen och jag vill bara vara ifred. Min mamma säger att vi måste vara tillsammans och jag förstår hur hon tänker men jag anser att vi alla har olika sätt att hantera situationen vi är i. Det här är hennes sambo och min halvsysters pappa och deras relationer känns ju självklara, han klarar av att visa sina känslor till dem men inte till mig. Jag har ändå känt honom sedan jag var fyra och det gör ont att känna sig så utanför.

Anonym - 2019-06-21 17:06:17
Lisa

2019-06-24 16:31:11

😢Jag hoppas verkligen att midsommar blev bättre än vad du förväntat dig! Och jag hoppad att du kan säga de saker som du vill till din styvpappa! Har du sagt till din mamma att du känner dig utanför? Styrkekramar till dig❤️❤️❤️

Lisa - 2019-06-24 16:31:11

Skriv ett svar
Skriv in bokstäverna ovan (ej skiftlägeskänslig)

Forumregler

Forumet är till för dig upp till 30 år som står nära någon som har cancer.

Alla inlägg ska vara anonyma. Därför tillåter vi inte bilder i inläggen.Det går bra att använda sitt förnamn. Utelämna inga andra personers namn.

Vi granskar alla inlägg i efterhand och plockar bort innehåll som kan ses som stötande, kränkande eller inte följer ovanstående regler.

För att få mer kontakt med varandra än vad forumet kan erbjuda- anmäl er till vår kontaktförmedling Snacka

Reklam får inte förkomma. Länktips i foruminlägg tas bort. Här på Nära Cancer kan du hitta information och länkar som är granskade och utvalda av redaktionen. Kontakta oss gärna på kontakt@naracancer.se om du har tips på länkar vi borde lägga upp.

Materialet i forumet kan komma att användas för forskning.