Back to top

Min pappa

Tigermamman

2019-07-18 01:28:58

För drygt ett år sedan så mejade min underbara far bete sig lite underligt, han krockade bilar, spillde mat mm på väldigt kort tid.

Vi åkte in akut med honom och efter att dom gjorde en hjärnröntgen så kom läkaren fram till att han hade en parasit/ mask i hjärnan och han sa att detta skulle dom fixa minsann. Pappa och min familj blev väldigt lättade för detta lät ju fantastiskt att han skulle bli frisk.

Pappa ligger inne på sjukhuset i en vecka och då bestämmer dom att dom ska nog göra en kroppsröntgen och där och då visar det sig att han har långskriden små cellig lungcancer som är obotlig.

Så på en vecka fick både han och vi höra att du kommer bli helt frisk till att du har inte lång tid kvar och du kommer dö.

Att jag skriver detta beror på att nu har det gått ett år o h dom har slutat med all behandling nu för honom och det känns som att hela jag håller på att gå sönder!

Jag o pappa är och har alltid varit nära varann och nu ligger han hemma med palliativ vård och bara typ väntar. Hur ska man göra för att klara detta? Jag har två små pojkar och en fantastisk make men det känns som jag är nära ett sammanbrott och att jag inte är varken en bra fru eller mamma just nu! Snälla om nån har liknande mardröm som dom går igenom skriv det för jag inbillar mig att det kanske hjälper att läsa av varann.

Tigermamman - 2019-07-18 01:28:58

Skriv ett svar
Skriv in bokstäverna ovan (ej skiftlägeskänslig)

Forumregler

Forumet är till för dig upp till 30 år som står nära någon som har cancer.

Alla inlägg ska vara anonyma. Därför tillåter vi inte bilder i inläggen.Det går bra att använda sitt förnamn. Utelämna inga andra personers namn.

Vi granskar alla inlägg i efterhand och plockar bort innehåll som kan ses som stötande, kränkande eller inte följer ovanstående regler.

För att få mer kontakt med varandra än vad forumet kan erbjuda- anmäl er till vår kontaktförmedling Snacka

Reklam får inte förkomma. Länktips i foruminlägg tas bort. Här på Nära Cancer kan du hitta information och länkar som är granskade och utvalda av redaktionen. Kontakta oss gärna på kontakt@naracancer.se om du har tips på länkar vi borde lägga upp.

Materialet i forumet kan komma att användas för forskning.