Back to top

Mammas cancer

Döda mig

2017-07-15 03:58:07

Min mamma opererades för sin cancer förra sommaren. Tumören var väldigt stor och hade gjort ett hål i tjocktarmen. Efter operationen så fick hon ta cellgifter fast i tabletter tills nu i maj. Hon har gjort tester regelbundet och allt har sett bra ut så jag har känt mig säker på att det här skulle gå bra (elr så har jag levt i förnekelse), iallafall så har hon för någon vecka sedan gjort ett prov/test som visade att hennes cancervärden är förhöjda... hon sa något om att de kan ha spridit sig. Jag googlade såklart och det visar sig att det kan ha spridit sig till levern...

Det finns en chans att den är obotlig. Min mamma kanske dör. Min fina mamma kanske dör... jag vet inte ens hur jag ska beskriva den här känslan. Behöver tips och råd. /Tjej 15 år

Döda mig - 2017-07-15 03:58:07
Freja

2017-07-19 23:49:03

Hoppas att din mamma fått nya mediciner som kan hjälpa henne och att det inte var så illa som du trodde! Styrkekram ❤️

Freja - 2017-07-19 23:49:03

Skriv ett svar
Skriv in bokstäverna ovan (ej skiftlägeskänslig)

Forumregler

Forumet är till för dig upp till 30 år som står nära någon som har cancer.

Alla inlägg ska vara anonyma. Därför tillåter vi inte bilder i inläggen.Det går bra att använda sitt förnamn. Utelämna inga andra personers namn.

Vi granskar alla inlägg i efterhand och plockar bort innehåll som kan ses som stötande, kränkande eller inte följer ovanstående regler.

För att få mer kontakt med varandra än vad forumet kan erbjuda- anmäl er till vår kontaktförmedling Snacka

Reklam får inte förkomma. Länktips i foruminlägg tas bort. Här på Nära Cancer kan du hitta information och länkar som är granskade och utvalda av redaktionen. Kontakta oss gärna på kontakt@naracancer.se om du har tips på länkar vi borde lägga upp.

Materialet i forumet kan komma att användas för forskning.