Back to top

Mamma har hudcancer

Angela

2018-08-23 02:08:56

Jag är 25 år och tekniskt sett vuxen nu. Men jag har, sedan några veckor, känt mig som ett litet påträngande barn. Jag är liten och värdelös, hjälplös och orkeslös. Jag dras emellan förtvivlan och sorg. Samtidigt även skam, för detta är en sådan vanlig cancertyp. Liksom enkel att bota och inget dödligt vad jag vet. Så jag skäms, för att jag överreagerar. Men.. Mamma har haft både inre blödningar och stroke förut. Jag har fått ta hand om henne under mina tonår. Hon har varit sjukskriven mycket. Är det konstigt att jag är rädd trots att jag är vuxen nu? Trots att hennes cancer bara är..enkel? Hon känns odödlig och hon vill verkligen inte tänka på cancern. Men jag måste få prata.. Jag dör om jag inte får det!

Angela - 2018-08-23 02:08:56

Skriv ett svar
Skriv in bokstäverna ovan (ej skiftlägeskänslig)

Forumregler

Forumet är till för dig upp till 30 år som står nära någon som har cancer.

Alla inlägg ska vara anonyma. Därför tillåter vi inte bilder i inläggen.Det går bra att använda sitt förnamn. Utelämna inga andra personers namn.

Vi granskar alla inlägg i efterhand och plockar bort innehåll som kan ses som stötande, kränkande eller inte följer ovanstående regler.

För att få mer kontakt med varandra än vad forumet kan erbjuda- anmäl er till vår kontaktförmedling Snacka

Reklam får inte förkomma. Länktips i foruminlägg tas bort. Här på Nära Cancer kan du hitta information och länkar som är granskade och utvalda av redaktionen. Kontakta oss gärna på kontakt@naracancer.se om du har tips på länkar vi borde lägga upp.

Materialet i forumet kan komma att användas för forskning.