Back to top

malignt melanom

Anonym

2016-08-12 15:40:13

Hejsan! Har en fråga om malignt melanom. Min mamman har fått sjukdomen gjorde första operationen i våras som då var positivt för cancer. Hon gjorde för ca 5 veckor sedan en andra operation och vi väntar nu på resultatet från den. Är det någon som hur lång tid det tar för resultatet tar att analyseras? Tog lång tid sist också men börjar bli oroligt nu...

Anonym - 2016-08-12 15:40:13
Emma

2016-08-19 09:49:31

Hej!

Hoppas att ni har fått svar nu. När min mamma opererades för bröstcancer fick vi svaret två veckor senare så det låter som att ni fått vänta väldigt länge tycker jag. Hoppas att ni får ett br svar!

Emma - 2016-08-19 09:49:31

Skriv ett svar
Skriv in bokstäverna ovan (ej skiftlägeskänslig)

Forumregler

Forumet är till för dig upp till 30 år som står nära någon som har cancer.

Alla inlägg ska vara anonyma. Därför tillåter vi inte bilder i inläggen.Det går bra att använda sitt förnamn. Utelämna inga andra personers namn.

Vi granskar alla inlägg i efterhand och plockar bort innehåll som kan ses som stötande, kränkande eller inte följer ovanstående regler.

För att få mer kontakt med varandra än vad forumet kan erbjuda- anmäl er till vår kontaktförmedling Snacka

Reklam får inte förkomma. Länktips i foruminlägg tas bort. Här på Nära Cancer kan du hitta information och länkar som är granskade och utvalda av redaktionen. Kontakta oss gärna på kontakt@naracancer.se om du har tips på länkar vi borde lägga upp.

Materialet i forumet kan komma att användas för forskning.