Back to top

kommer jag någonsin komma över de?

Adele

2014-09-11 22:47:12

Känns som att mitt liv går upp och ner, ena stunden mår jag bra och tänker inte på de och andra stunden sitter jag o gråter och bara vill slita ut allt i min kropp och blir bara värre då när jag tänker på att jag faktiskt inte tänkt på de och känner mig jättehemskt, jag borde ha gått vidare, den har gått 3,5 år sedan min tränare, som var allt för mig, hon var min bästa vän, en extra mamma..

Känner att jag kan inte prata med någon för känns som att ingen förstår, jag borde väl ha gått vidare efter 3,5 år?

För mig känns de som varje gång jag tänker på henne känns de som hon gick bort precis, och skulden jag känner är fruktansvärd, jag sa aldrig hejdå o allt jag gör eller rättare sagt inte gör känner jag skuld för.

Jag vet inte hur jag någonsin ska komma ifrån de här o leva ett normalt liv.

Adele - 2014-09-11 22:47:12
Miriam

2014-09-12 09:11:25

Ja vi är många som drabbas av den här hemska sjukdomen!...Min kompis dog av cancer för 3 år sedan och jag saknar henne varje dag, så jag vet vad du pratar om. Stor kram till dig!

Miriam - 2014-09-12 09:11:25

Skriv ett svar
Skriv in bokstäverna ovan (ej skiftlägeskänslig)

Forumregler

Forumet är till för dig upp till 30 år som står nära någon som har cancer.

Alla inlägg ska vara anonyma. Därför tillåter vi inte bilder i inläggen.Det går bra att använda sitt förnamn. Utelämna inga andra personers namn.

Vi granskar alla inlägg i efterhand och plockar bort innehåll som kan ses som stötande, kränkande eller inte följer ovanstående regler.

För att få mer kontakt med varandra än vad forumet kan erbjuda- anmäl er till vår kontaktförmedling Snacka

Reklam får inte förkomma. Länktips i foruminlägg tas bort. Här på Nära Cancer kan du hitta information och länkar som är granskade och utvalda av redaktionen. Kontakta oss gärna på kontakt@naracancer.se om du har tips på länkar vi borde lägga upp.

Materialet i forumet kan komma att användas för forskning.