Back to top

Ensamhetskänslan

Jessica

2017-06-02 22:54:13

Förlorade min mamma i cancer 2014 och har enda sen dess upplevt en ensamhets känsla. Jag är ju inte ensam egentligen men ändå ligger den känslan där och lurar.

Kommer den någonsin försvinna eller är det något som jag kommer få leva med?

Det är snart tre år sedan jag satt med henne när hon dog, såg min egna mamma dö. Vem ska behöva göra det som 20 - åring.

Livet har vänts upp och ner och är långt ifrån okej.

Känner mig så ensam i min sorg och vissa dagar känns allt så hopplöst. Ibland känns mitt liv så ofullständigt precis som att jag aldrig igen kommer att vara helt lycklig.

Man får hela tiden höra att livet går vidare och att det kommer bli bättre/lättare. För min del har det inte blivit bättre/lättare, jag har bara lärt mig leva med vad som hände för tiden stannar inte bara för att jag står still.

Skulle verkligen vilja ha något att chatta med, som kan sätta sig in i hur jag känner/vet vad jag gått igenom men det är svårt att hitta någon. Kanske därför man känner sig så ensam fast man egentligen inte är det?

Jessica - 2017-06-02 22:54:13
Nära Cancer admin.

2017-06-09 09:01:31

Hej Jessica!

Ensamhetskänsla är vanligt när man saknar någon som har dött och som stått en nära. Det finns fler som känner som du och som har anmält sig till vår vänförmedling Snacka. Klicka på den rosa bubblan i högra hörnet här på Nära Cancer, följ instruktionerna och anmäl dig du också, så kan vi förmedla kontakt med någon i liknande situation.

Vänliga hälsningar

Nära Cancer

Nära Cancer admin. - 2017-06-09 09:01:31

Skriv ett svar
Skriv in bokstäverna ovan (ej skiftlägeskänslig)

Forumregler

Forumet är till för dig upp till 30 år som står nära någon som har cancer.

Alla inlägg ska vara anonyma. Därför tillåter vi inte bilder i inläggen.Det går bra att använda sitt förnamn. Utelämna inga andra personers namn.

Vi granskar alla inlägg i efterhand och plockar bort innehåll som kan ses som stötande, kränkande eller inte följer ovanstående regler.

För att få mer kontakt med varandra än vad forumet kan erbjuda- anmäl er till vår kontaktförmedling Snacka

Reklam får inte förkomma. Länktips i foruminlägg tas bort. Här på Nära Cancer kan du hitta information och länkar som är granskade och utvalda av redaktionen. Kontakta oss gärna på kontakt@naracancer.se om du har tips på länkar vi borde lägga upp.

Materialet i forumet kan komma att användas för forskning.