Back to top

Cancer!!! Det är inte sant!!!

Lollo

2017-03-28 11:44:21

Min mamma och jag är supernära varandra. Vi har alltid varit som bästa vänner och jag har aldrig tänkt tanken att hon skulle kunna dö. För två veckor sedan fick vi reda på att hon fått bröstcancer. Det slog ner som en bomb. Jag kunde inte tro att det var sant! Ingen i våran släkt har haft cancer. Så varför, varför, VARFÖR skulle min mamma just få det!?! Jag är superorolig att hon nu inte kommer klara sig!! Klarar inte hon sig så klarar inte jag heller mig. Hon ska opereras på torsdag. Jag är så orolig över att cancern har spridit sig. Är det någon mer här som är orolig?

Lollo - 2017-03-28 11:44:21
Anna

2017-05-30 00:27:27

Hur har det gått för din mamma? Fick besked idag om att min mamma har bröstcancer. Har inte kunnat ta in det, känner mig helt apatisk. Vet ännu inte hur illa det är, bara att det är cancer. Jag tror inte att jag skulle överleva utan min mamma, hon är den som alltid funnits där för mig, den jag alltid ringer när jag är glad eller ledsen. Våra mammor måste klara sig, det finns inget annat.

Anna - 2017-05-30 00:27:27

Skriv ett svar
Skriv in bokstäverna ovan (ej skiftlägeskänslig)

Forumregler

Forumet är till för dig upp till 30 år som står nära någon som har cancer.

Alla inlägg ska vara anonyma. Därför tillåter vi inte bilder i inläggen.Det går bra att använda sitt förnamn. Utelämna inga andra personers namn.

Vi granskar alla inlägg i efterhand och plockar bort innehåll som kan ses som stötande, kränkande eller inte följer ovanstående regler.

För att få mer kontakt med varandra än vad forumet kan erbjuda- anmäl er till vår kontaktförmedling Snacka

Reklam får inte förkomma. Länktips i foruminlägg tas bort. Här på Nära Cancer kan du hitta information och länkar som är granskade och utvalda av redaktionen. Kontakta oss gärna på kontakt@naracancer.se om du har tips på länkar vi borde lägga upp.

Materialet i forumet kan komma att användas för forskning.