Back to top

Orolig

Moa

2016-11-03 07:51:48

Det är lov och jag borde sova länge på morgonen och njuta av min ledighet. Men nej. Jag kan inte sova. Sover oroligt när jag sover och vaknar tidigt. Tänker på min mamma som har fått cancer. Hon fick i början av hösten reda på att hon hade bröstcancer. De tog bort bröstet och hon går nu på cellgifter. hon är så svag och jag är så rädd att hon inte kommer fixa det här... Antar att det är därför jag sover dåligt... Är det någon här som känner igen sig? Eller är det jag som håller på att bli knäpp?

Moa - 2016-11-03 07:51:48
Ronja

2016-11-10 15:06:48

Hej Moa!

Känner igen mig i dig. JG har alltid kunnat sova förut men sen min pappa fick cancer sover jag jättedåligt. Är orolig hela tiden. I skolan har jag svårt för att koncentrera mig eftersom det ibland bara hugger tag i mig "tänk om han dör!" . Känner oxå att jag håller på att bli knäpp!! Om du vill kan vi prata mer genom Snacka där jag anmält mig! Hoppas du vill.

/ Ronja

Ronja - 2016-11-10 15:06:48

Skriv ett svar
Skriv in bokstäverna ovan (ej skiftlägeskänslig)

Forumregler

Forumet är till för dig upp till 30 år som står nära någon som har cancer.

Alla inlägg ska vara anonyma. Därför tillåter vi inte bilder i inläggen.Det går bra att använda sitt förnamn. Utelämna inga andra personers namn.

Vi granskar alla inlägg i efterhand och plockar bort innehåll som kan ses som stötande, kränkande eller inte följer ovanstående regler.

För att få mer kontakt med varandra än vad forumet kan erbjuda- anmäl er till vår kontaktförmedling Snacka

Reklam får inte förkomma. Länktips i foruminlägg tas bort. Här på Nära Cancer kan du hitta information och länkar som är granskade och utvalda av redaktionen. Kontakta oss gärna på kontakt@naracancer.se om du har tips på länkar vi borde lägga upp.

Materialet i forumet kan komma att användas för forskning.