Back to top

Orolig

Julia

2015-01-25 15:04:40

I januari var min mamma på en mamografiundersökning. Det var en sådan där rutin undersökning så varken hon eller vi räknade med att det skulle vara något. Hon blev kallad tillbaka för att ta nya bilder och det var först då som vi började bli oroliga! Ingen i släkten har haft cancer men nu fick mamma reda på att hon fått en tumör i sitt högra bröst. Kändes super hemskt! Nu har hon opererats (de tog bort hela bröstet) och nu får hon cellgiftsbehandling. Jag är så orolig! Orolig att hon ska dö! Skulle inte klara mig utan henne!!!

Julia - 2015-01-25 15:04:40

Skriv ett svar
Skriv in bokstäverna ovan (ej skiftlägeskänslig)

Forumregler

Forumet är till för dig upp till 30 år som står nära någon som har cancer.

Alla inlägg ska vara anonyma. Därför tillåter vi inte bilder i inläggen.Det går bra att använda sitt förnamn. Utelämna inga andra personers namn.

Vi granskar alla inlägg i efterhand och plockar bort innehåll som kan ses som stötande, kränkande eller inte följer ovanstående regler.

För att få mer kontakt med varandra än vad forumet kan erbjuda- anmäl er till vår kontaktförmedling Snacka

Reklam får inte förkomma. Länktips i foruminlägg tas bort. Här på Nära Cancer kan du hitta information och länkar som är granskade och utvalda av redaktionen. Kontakta oss gärna på kontakt@naracancer.se om du har tips på länkar vi borde lägga upp.

Materialet i forumet kan komma att användas för forskning.