Back to top

Lilla lillasyster...

M

2015-01-26 21:26:55

Jag är äldst och jag har två bröder och en syster, en älskad underbar syster...

Och nu kan jag inte säga det mer, hon är död!

Jag skulle visa henne hur man sminkar sig, hon skulle komma och prata om pojkar med mig, hon skulle få övningsköra med mig men mest av allt skulle vi alltid göra sånt som bästa vänner gör, och nu är hon borta.

Jag kan inte förstå det, bara sådär så kan jag inte prata mer med henne, höra hennes underbara skratt...

Ibland blir känslorna så starka att jag inte vet vart jag ska göra av mig, det tar över hela min kropp och det känns aldrig som att det nånsin kommer bli bra igen.

Jag HATAR cancer, HATAR det som har tagit bort min enda och älskade älskade syster och bästa vän från mig. Jag saknar henne så så mycket, att det aldrig kommer gå att beskriva. Just nu känns allt bara så mörkt och svart och ont. Jag vill bara ha tillbaka min syster...

M - 2015-01-26 21:26:55
Anonym

2015-01-27 17:19:07

Hej, jag vet precis hur du känner min pappa dog i cancer för ca: 1 år sedan, det känns piss eftersom bi var jätte tajta som du och din syster började vara. Jag kan bara instämma när det gäller att JAG HATAR CANCER för det gör jag. Mitt liv känns tungt och mörkt ibland men ibland drömer jag om min pappa och seda. Vaknar jag upp och då vet jag att han finns med mig. Jag tror att din syster kollar på dig från himlen och saknar dig lika mycket döm du saknar henne!

Skickar en styrke kram från en person som vet precis hur du känner <3>

Anonym - 2015-01-27 17:19:07

Skriv ett svar
Skriv in bokstäverna ovan (ej skiftlägeskänslig)

Forumregler

Forumet är till för dig upp till 30 år som står nära någon som har cancer.

Alla inlägg ska vara anonyma. Därför tillåter vi inte bilder i inläggen.Det går bra att använda sitt förnamn. Utelämna inga andra personers namn.

Vi granskar alla inlägg i efterhand och plockar bort innehåll som kan ses som stötande, kränkande eller inte följer ovanstående regler.

För att få mer kontakt med varandra än vad forumet kan erbjuda- anmäl er till vår kontaktförmedling Snacka

Reklam får inte förkomma. Länktips i foruminlägg tas bort. Här på Nära Cancer kan du hitta information och länkar som är granskade och utvalda av redaktionen. Kontakta oss gärna på kontakt@naracancer.se om du har tips på länkar vi borde lägga upp.

Materialet i forumet kan komma att användas för forskning.