Back to top

Jag kommer alltid att finnas för dig

Anonym

2014-09-19 18:25:25

I vintras fick min expojkvän tarmcancer. Under tiden på sjukhuset fanns jag där för honom till 100 % Tiden innan vi visste att han var sjuk provade jag med allt, ändrade kosten, köpte naturläkemedel och andra alternativ för att han lättare skulle kunna gå på toaletten.

Efter operationen la han mindre tid och energi på förhållandet. och gjorde slut via ett kort sms.. Jag är så stolt över dig min kämpe och jag älskar dig fortfarande. Du vet vart jag finns om du behöver mitt stöd <3>

Anonym - 2014-09-19 18:25:25

Skriv ett svar




Skriv in bokstäverna ovan (ej skiftlägeskänslig)

Forumregler

Forumet är till för dig upp till 30 år som står nära någon som har cancer.

Alla inlägg ska vara anonyma. Därför tillåter vi inte bilder i inläggen.Det går bra att använda sitt förnamn. Utelämna inga andra personers namn.

Vi granskar alla inlägg i efterhand och plockar bort innehåll som kan ses som stötande, kränkande eller inte följer ovanstående regler.

För att få mer kontakt med varandra än vad forumet kan erbjuda- anmäl er till vår kontaktförmedling Snacka

Reklam får inte förkomma. Länktips i foruminlägg tas bort. Här på Nära Cancer kan du hitta information och länkar som är granskade och utvalda av redaktionen. Kontakta oss gärna på kontakt@naracancer.se om du har tips på länkar vi borde lägga upp.

Materialet i forumet kan komma att användas för forskning.