Back to top

Hatar bröstcancermånad

M

2014-10-04 00:16:11

Varje år när oktober kommer är det samma helvete. Överallt djupa reklamer och kampanjer där de först berättar hjärtkrossande historier om att folk dör av bröstcancer (men jotack) och sen kommer de med något så löjligt som "fall du köper våra flingor går TVÅ KRONOR till cancerfonden". Känns bara som billigt reklamtrick. Jag blir så himla trött på det. Och det är inte så himla kul med "breast cancer awareness month", för vart en än tittar blir en påmind om att cancer finns. Det är inte så kul när ens mamma är döende på grund av cancer.

M - 2014-10-04 00:16:11

Skriv ett svar
Skriv in bokstäverna ovan (ej skiftlägeskänslig)

Forumregler

Forumet är till för dig upp till 30 år som står nära någon som har cancer.

Alla inlägg ska vara anonyma. Därför tillåter vi inte bilder i inläggen.Det går bra att använda sitt förnamn. Utelämna inga andra personers namn.

Vi granskar alla inlägg i efterhand och plockar bort innehåll som kan ses som stötande, kränkande eller inte följer ovanstående regler.

För att få mer kontakt med varandra än vad forumet kan erbjuda- anmäl er till vår kontaktförmedling Snacka

Reklam får inte förkomma. Länktips i foruminlägg tas bort. Här på Nära Cancer kan du hitta information och länkar som är granskade och utvalda av redaktionen. Kontakta oss gärna på kontakt@naracancer.se om du har tips på länkar vi borde lägga upp.

Materialet i forumet kan komma att användas för forskning.