Back to top

Återfall i levercancer

Anonym

2015-01-22 01:41:54

Nyligen fått reda på att jag fått tillbaka min cancer igen, allt går väldigt snabbt. Inga spridningar som tur är, endast två små tumörer som sitter där och jävlas, nästa vecka ska jag på ännu en operation, som inte den förra var nog hemsk? Om 2 månader fyller jag 20 år, som jag längtat till länge. Nu känns det dock ganska meningslöst, det är tur att jag har min flickvän, familj samt vänner annars skulle detta inte gå så bra som det gör.

Anonym - 2015-01-22 01:41:54
El Gallo Negro

2015-01-23 22:03:07

Tråkigt att höra. Men detta fixar du!

För din vetskap. Cancer är ett symptom av en sjuk kropp. Att cancer nästan alltid kommer tillbaka är just pga man inte adresserat orsaken till cancern utan bara cancern, alltså symptomet.

Ungefär som att försöka åtgärda varningslampan som lyser rött på instrumentbrädan i bilen men inte bilen i sig...

Tyvärr förvärrar cellgifter och strålning situationen för en redan sjuk kropp.

Kunskap är makt. Det skadar aldrig att läsa på om cancer och andra infallsvinklar till cancer än den konventionella och extremt misslyckade approachen till cancer.

All lycka!

El Gallo Negro - 2015-01-23 22:03:07

Skriv ett svar
Skriv in bokstäverna ovan (ej skiftlägeskänslig)

Forumregler

Forumet är till för dig upp till 30 år som står nära någon som har cancer.

Alla inlägg ska vara anonyma. Därför tillåter vi inte bilder i inläggen.Det går bra att använda sitt förnamn. Utelämna inga andra personers namn.

Vi granskar alla inlägg i efterhand och plockar bort innehåll som kan ses som stötande, kränkande eller inte följer ovanstående regler.

För att få mer kontakt med varandra än vad forumet kan erbjuda- anmäl er till vår kontaktförmedling Snacka

Reklam får inte förkomma. Länktips i foruminlägg tas bort. Här på Nära Cancer kan du hitta information och länkar som är granskade och utvalda av redaktionen. Kontakta oss gärna på kontakt@naracancer.se om du har tips på länkar vi borde lägga upp.

Materialet i forumet kan komma att användas för forskning.